نیاز به ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال برای واردات یک دستگاه اتوبوس بین شهری

به گزارش کامیون نیوز – گرچه بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، رانندگان و مالکان اتوبوس و همچنین شرکت های حمل و نقل می توانند تا ۳۱ خرداد ماه امسال جهت ثبت نام واردات اتوبوس دست دوم خارجی اقدام کنند اما این کار پیش شرط هایی دارد که موجب می شود بخش زیادی از رانندگان اتوبوس امکان شرکت در این طرح را نداشته باشند.

به گزارش تین نیوز، آن چنان که سازمان راهداری اعلام کرده ناوگان اتوبوس باید دارای سن کمتر از پنج سال بوده و از انواع برندهای معتبر با قدرت موتور حداقل ۴۳۰ اسب بخار باشد.

همچنین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرده که بر اساس برآورد انجام شده، متقاضی تقریبا باید دارای توانایی مالی به میزان حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال برای خریداری و وارد کردن یک دستگاه خودرو باشد که اغلب رانندگان غیر مالک از چنین توان مالی برخوردار نیستند.

سازمان راهداری همچنین تاکید کرده که شناسه کالا باید توسط هر یک از متقاضیان معین و در معرفی نامه هر یک از متقاضیان که از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل صادر شده، درج گردد.

شرط تسهیلات بانکی کم بهره نیز بدین صورت است که در صورت وجود منابع لازم از سوی سازمان جهت کاهش سود تسهیلات به میزان ۱۵ درصد قیمت اتوبوس ارایه می شود.

شرایط شرکت های حمل و نقل برای واردات اتوبوس نیز این است که شرکت حمل و نقل باید دارای پروانه فعالیت معتبر از ادراه کل راهداری و حملو نقل جاده ای استان خود باشد.

قابل ذکر است پیش از این، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آخرین مهلت معرفی شرکت های حمل و نقل مسافری و رانندگان را برای واردات اتوبوس بین شهری ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ اعلام کرده بود.

به گزارش تین نیوز ، بر اساس نامه ای که تصویری از آن در اختیار خبرنگار ما قرار گرفته، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به ادارات کل استانی خود اعلام کرده که بر اساس مصوبه تاریخ هفتم خرداد ماه ۱۴۰۲ هیئت وزیران در خصوص مجوز واردات تعداد محدودی ناوگان اتوبوسی با حاکثر سن پنج سال، با هماهنگی تشکل های صنفی ذیربط نسبت به شناسایی متقاضیان واجد شرایط ( شرکت های حمل و نقل و رانندگان ) بر اساس سهمیه آن استان اقدام و متقاضیان را حداکثر تا تاریخ ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ به دفتر حمل و نقل مسافر سازمان معرفی نمایند.

شرایط ثبت نام رانندگان در این طرح به شرح زیر اعلام شده است:

۱- راننده باید دارای کارت هوشمند فعال و معتبر اتوبوس باشد.

۲- راننده باید دارای معرفی نامه از طرف کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان ( کانون های استانی یا انجمن های صنفی استانی زیر مجموعه کانون سراسری مذکور) مبنی بر متعهد شدن تامین و پرداخت مبلغ و بازپرداخت بانکی خودرو باشد.

۳- راننده باید دارای ۱۲۰ فقره صورت وضعیت کد رهگیری دار در سال ۱۴۰۱ باشد.

۴- راننده شرکت حمل و نقل مسافری تحت پوش قرار دهنده ناوگان باید بر اساس تعهدنامه محضری ملزم به به کارگیری خودروی تحت پوشش در شرکت حمل و نقل مسافر دارای پروانه فعالیت معتبر بوده و در ایام اربعین و در مسیرهای سرویس دهی برای اربعین فعالیت نموده و تا پنج سال خودرو در مالکیت راننده باقی بماند و تا پنج سال بعد نمی تواند نسبت به واردات خودرو اقدام نماید ( ضمنا شرکت مسافربری باید برای راننده متقاضی معرفی نامه فعالیت صادر نماید).

۵- هر راننده فقط می تواند نسبت به واردات یک دستگاه خودرو اقدام نماید و این امتیاز قابل واگذاری به غیر نیست.

۶- راننده باید دارای معرفی نامه از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان باشد. هنگام معرفی راننده باید نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره کارت هوشمند وی به همراه نام و کد شرکت مسافربری تحت پوشش به دفتر حمل و نقل مسافر اعلام شود.

۷- ناوگانی که دچار حریق و حادثه شده است با تشخیص و تایید اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان دارای اولویت است.

 

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours