به گزارش کامیون نیوز – حمل و نقل جادهای بخش بزرگی از میزان حمل و نقل کلی هر کشوری را تشکیل میدهد. تخمین زده میشود که در حدود ۷۰۰ میلیارد دلار بار، در کشور ایالات متحده آمریکا با استفاده از کامیون و در طی یک سال در جادههای این کشور، جابهجا میشود. به طور کلی برآورد میشود که در حدود ۷۰ درصد جابهجایی بار در کشورهای گوناگون، با استفاده از کامیون انجام میشود.
به همین دلیل استفاده از وسایل نقلیه باکیفیت و استاندارد، اهمیت فراوانی در کیفیت حمل و نقل زمینی در هر کشوری دارد. همان طور که میدانید، یکی از جدیدترین نورآوریها در صنعت حمل و نقل، «خودرو و کامیون خودران» هستند و رفته رفته جایگزین موتورهای دیزلی مانند موتور های کامینز می شوند. کمپانیهای تولیدکننده خودرو و کامیون بر سر ارائه بهترین فناوریها در این زمینه با هم رقابت دارند. در این مقاله قصد داریم تا با انواع مدلهای کامیون خودران آشنا شویم و ببینیم چه برندهایی در این زمینه پیشتاز هستند.
کامیون خودران چیست؟
کامیون خودران تاثیرگذارترین فناوری در صنعت حمل و نقل بین شهری، محسوب میشوند. کامیون خودران ، ایمنی بالایی دارند و میتوانند بازدهی در این شغل را تا حد زیادی افزایش دهند. در کامیون خودران رانندگی و یا بخشی از آن با استفاده از هوش مصنوعی انجام شده و از وظایف راننده در سطوح گوناگون کاسته میشود.
البته، هنوز باید کار زیادی برای تکمیل فناوری کامیون خودران انجام شود تا در تمام شرایط آب و هوایی در بزرگراهها، به خوبی عمل کند. در این میان، دولتها نیز در حال تغییر سیاستهای عمومی برای پوشش دادن رانندگی با استفاده از هوش مصنوعی هستند.
اصطلاح دیگری نیز در این صنعت با نام سیستم باربری خودکار یا Autonomous Trucking وجود دارد. در این سیستمهای حمل و نقل جادهای، از کامیونهایی که از منابع دیگر مانند ماهواره ها و GPS پیشرفته (سیستمهای موقعیتیاب جهانی) کنترل میشوند، استفاده میشود. در این سیستمها و در حالت عملکرد کاملاً خودکار، انتظار میرود که سیستم بدون سرنشین، مأموریت خود را در یک محدوده مشخص و بدون دخالت انسان انجام دهد. در حالت عملیات از راه دور، اپراتور انسانی، با استفاده از بازخورد ویدئویی و یا دیگر بازخوردهای حسی، مستقیماً محرکها را کنترل میکند.
+ There are no comments
Add yours