کوچ رانندگان و مالکان اتوبوس از بخش حمل و نقل جاده ای

به گزارش کامیون نیوز –  توقف فعالیت شرکت های مسافربری و خروج و کوچ رانندگان و ناوگان از چرخه فعالیت حمل و نقل مسافری و روی آوردن آنان به مشاغل دیگر واکنشی به شرایط نامناسب هزینه و درآمد در این بخش است.

رانندگان و مالکان اتوبوس بر این باورند که وقتی نرخ بلیت در برابر قیمت اتوبوس و هزینه های استهلاک و نگهداری آن ناچیز است نباید از کاهش استقبال سرمایه گذاری در این بخش شگفت زده شد.

به گفته آنان توقف فعالیت شرکت های مسافربری و خروج و کوچ رانندگان و ناوگان از چرخه فعالیت حمل و نقل مسافری و روی آوردن آنان به مشاغل دیگر واکنشی به شرایط نامناسب هزینه و درآمد در این بخش است.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که رانندگان کامیون و مالکان ناوگان باری هم می گویند جان و مال و سرمایه شان به دلیل سیاست های اشتباه دولت در عدم به روز رسانی کرایه های حمل کالا به هدر می رود.

به اعتقاد رانندگان کامیون و اتوبوس، دولت در حالی از افزایش کرایه های حمل و نقل جاده ای اجتناب می کند که هیچ نظارتی بر افزایش قیمت ها در بخش های دیگر وجود ندارد و از جمله آن می توان به افزایش سرسام آور قیمت لاستیک، قطعات خودرو، لوازم جانبی، تعمیرات ناوگان و … اشاره کرد.

رانندگان می گویند این امر هزینه نگهداری ناوگان بار یو مسافری را افزایش داده و در صورت تداوم ورشکستگی کامل صنعت حمل و نقل جاده ای را به دنبال دارد.

در این زمینه احمدرضا عامیر فعال بخش حمل و نقل مسافری جاده ای به رسانه ها گفته بود:  نرخ مصوب دولت برای هر نفر – کیلومتر سفر اتوبوسی ۴۰۰ تومان است.

عامری  به رسانه بازار گفته بود:  نرخ کارشناسی شده هر نفر – کیلومتر در اتوبوس های ویژه (VIP) ۱۸۵۰ و در اتوبوس های ویژه ۱,۶۰۰ تومان تعیین شده است، اما در حال حاضر این نرخ کمتر از ۴۰۰ تومان است.

وی افزوده بود: در حال حاضر سن ناوگان حمل ونقل عمومی مسافری جاده ای بسیار بالا و به  بیش از ۳۰ سال رسیده است که اگر در حوزه نوسازی اقدامی صورت نگیرد این بخش با مشکلات بسیار زیادی روبرو می شود.

به گفته عامری بسیاری از رانندگان این ناوگان از فرسوده بودن اتوبوس های خود رنج می برند که در این بخش باید برنامه ریزی لازم جهت نوسازی  آن از سوی دستگاه ها صورت گیرد.

 

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours