پمپ بنزین ماشین | علائم نیم سوز شدن پمپ بنزین

به گزارش کامیون نیوز – هرگونه خرابی پمپ بنزین، اتفاق‌های زیادی را در رانندگی و عملکرد اتومبیل به همراه خواهد داشت. بنابراین سلامت پمپ بنزین خودرو به قدری مهم است که تصمیم گرفتیم در این بخش از مجله اینترنتی ماشین نو آن را معرفی و شما را با اجزای پمپ بنزین و نحوه کارکرد آن آشنا کنیم و در نهایت با شناخت علائم نیم سوز شدن پمپ بنزین از خرابی دیگر قطعات محافظت کنیم.

پمپ بنزین ماشین چیست؟

برای اینکه بدانید پمپ بنزین ماشین چیست در ابتدا باید یا پیشرانه خودرو و نحوه کارکرد آن آشنا باشید. نخستین عامل حرکت تمام خودروهای مجهز به موتورهای درون‌سوز، سوخت است. این سوخت که در باک خودرو قرار دارد باید به طریقی به موتور و محفظه احتراق آن وارد شود تا پس از جرقه‌زنی و اشتعال نیروی محرکه لازم برای به حرکت درآمدن خودرو را فراهم کند. وظیفه پمپ بنزین ماشین انتقال بنزین به  پیشرانه خودروهای بنزینی می‌باشد.

پمپ بنزین ماشین قطعه‌ای مکانیکی یا برقی است که معمولاً در درون باک خودرو قرار می‌گیرد. ساختار پمپ بنزین خودرو در داخل باک موجب کاهش دمای ناشی از فعالیت آن از طریق تماس با بنزین می‌شود و به عملکرد روان این قطعه نیز کمک می‌کند.

در خودروهای قدیمی از پمپ‌های مکانیکی استفاده می‌شد اما با ظهور خودروهای انژکتوری به دلیل نیاز به فشار بالاتر سوخت، پمپ‌های برقی جایگزین مدل‌های پیشین شدند. پمپ‌های برقی انرژی خود را از باتری خودرو تامین می‌کنند.

پمپ بنزین خودرو از قطعات مختلفی تشکیل می‌شود که از جمله آنها می‌توان به فیلتر بنزین، رگولاتور فشار، سوکت‌های اتصالی برق و گیج سوخت داخل باک اشاره کرد.

اجزای پمپ بنزین

هر پمپ بنزین از یکسری اجزای مختلف ساخته شده است؛ اجزای پمپ بنزین عبارت‌اند از:

  1. لوله برگشت سوخت
  2. لوله خروجی سوخت
  3. کانکتور
  4. صفحه تکیه گاه
  5. فنر
  6. فیلتر سوخت
  7. گیج سوخت
  8. رگولاتور فشار
  9. لوله برگشت از رگولاتور
  10. شلنگ لوله برگشتی
  11. شلنگ لوله خارجی

قدرت پمپ بنزین ماشین چقدر است؟

فشار مناسب برای عملکرد پمپ بنزین خودرو ممکن است نسبت به مدل خودرو متفاوت باشد. گفتنی است زمانی که فنی خودرو سالم باشد و عملکرد مثبتی از خود نشان دهد، در حالت معمولی به فشاری در حدود ۴ – ۶ بار نیاز دارد.

  • پایین آمدن فشار

در مواقعی که فشار در خودرو پایین آید موتور نمی‌تواند کار خود را به خوبی انجام دهد؛ این کاهش فشار موجب می‌شود تا رسیدن بنزین به موتور با اختلال صورت گیرد و به طور کامل بنزین به موتور نرسد.

  • بالا رفتن بیش از اندازه فشار

همان‌طورکه فشار باعث ایجاد اختلال در کارکرد موتور می‌شود، بالا رفتن بیش از اندازه فشار نیز به موتور آسیب وارد می‌کند. چون فشار بسیار بالا به قطعاتی که در میان موتور و پمپ قرار گرفته است صدمه می‌زند و باعث تحلیل رفتن آن‌ها می‌شود، لازم به ذکر است که در این مواقع نشانه‌های فشار بالا را می‌توانید از خراب شدن فشار شکن بنزین خودرو متوجه شوید.

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours