به گزارش کامیون نیوز – نایب رئیس کانون انجمن های صنفی کامیونداران با بیان اینکه مهاجرت رانندگان ایرانی به اروپا شبیه به مهاجرت به بهشت است، گفت: از آنجایی که رانندگان ایرانی در شرایط سخت کار کرده اند از پس آزمون های سخت اروپا برمی آیند و معمولا رانندگان ایرانی و پاکستانی پذیرش بالاتری دارند.
سید جلال موسوی درباره روند مهاجرت رانندگان ناوگان باری کشورمان اظهار داشت: استقبال برای مهاجرت به اروپا بسیار چشمگیر است و شرایط کشورهایی مانند آلمان و کانادا برای پذیرش رانندگان ایرانی راحت تر است.
وی تاکید کرد: باید توجه داشت که همه افرادی که از طریق این مسیر مهاجرت کردند، راننده نیستند، در شرایطی که مهاجرت برای رانندگان کامیون به ویژه رانندگان ترانزیتی راحت تر از سایر گزینه های مهاجرتی شد حتی مدیران هم به دنبال گرفتن گواهینامه های رانندگی بودند و موردی هم داشتیم که فردی در یک سازمان مرتبط پست مدیریتی داشت اما نسبت به اخذ گواهینامه پایه یک اقدام کرد و پس از چندین ماه آموزش در نهایت از این طریق به کانادا مهاجرت کرد.
نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور ادامه داد: همین مدیر که از این طریق به کانادا مهاجرت کرده بود، وقتی تصاویری که از خودرویی در اختیار گرفته بود را ارسال می کرد، برای همه رانندگان در ایران که با کامیون اسقاطی بار می برند، انگیزه مهاجرتی ایجاد کرد چون کامیونی که در اختیار گرفته بود چیزی شبیه خانه و اداره متحرک بود. همین فرد با این خودرو دچار سانحه شد و بلافاصله پس از سانحه، دولت با تسهیلات و امتیازات آسان کامیون جدیدی به وی داد و آن کامیون سانحه دیده هم در صف تعمیر نماند بلکه مستقیم به کارخانه های ذوب آهن منتقل شد.
موسوی افزود: در این شرایط چرا نباید استقبال از مهاجرت بین رانندگان چشمگیر و زیاد نباشد؟ چه کسی حاضر است امکان مهاجرت را داشته باشد اما نسبت به آن اقدام نکند و در این شرایط که با مازاد کامیون مواجه هستیم و بار هم کم است در نتیجه درآمد رانندگان به شدت پایین آمده، به دنبال مهاجرت نباشد.
وی گفت: البته باید توجه داشت این کشورها گواهینامه ایران را قبول نمی کنند و رانندگان باید در آن کشور مجددا امتحان دهند و در آزمون سختگیرانه اروپایی ها شرکت کنند اما از آنجایی که رانندگان ایرانی در شرایط سخت کار کرده اند از پس آزمون های آنها برمی آیند و معمولا رانندگان ایرانی و پاکستانی پذیرش بالاتری دارند. البته رانندگان باید نسبت به یادگیری زبان اقدام کنند که در این مورد وضعیت رانندگانی که مسلط به زبان ترکی هستند بهتر است و راحت تر پذیرش می شوند. باید توجه داشت که فرصت یادگیری زبان را به رانندگان پذیرش شده را هم می دهند.
نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور اظهار داشت: واقعیت این است که رانندگان ایرانی با کامیون های کارکرده و اسقاطی در شرایط سختی کار می کنند و مهاجرت به کشورهای اروپایی و کار با شرایط آنها چیزی شبیه به کار در بهشت است بنابراین تقریبا جمعیت قابل توجهی از رانندگان مایل به مهاجرت هستند و روند مهاجرت رانندگان افزایشی شده است.
+ There are no comments
Add yours