آرتروز در رانندگان کامیون، پیشگیری و درمان

به گزارش کامیون نیوزتکراری بودن رانندگی کامیون: رانندگی معمولاً با حرکات تکراری و طولانی همراه ایت که فشار مداومی به مفاصل زانو و کمر می‌آورد ومی‌توانند منجر به فشار زیادی بر مفاصل و زانوها، کمر و مفاصل دیگر شوند.

نشستن برای مدت طولانی: کار رانندگی، کاری طولانی مدت بوده که در طول آن راننده در یک موقعیت ثابت نشسته است که همینمی‌تواند علت مبتلا شدن به آرتروز باشد زیرا زیاد نشستن می‌تواند به کمر، ستون فقرات و مفاصل پایین تنه فشار زیادی وارد کند.

اضافه وزن یا چاقی: رانندگانی که دچار اضافه وزن بوده و چاق هستند در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به بیماری آرتروز قرار دارندزیرا اضافه وزن زیاد می‌تواند فشار زیادی به مفاصل و غضروفها وارد کند.

غیر متنوع بودن حرکات رانندگی: انجام و حرکات یکنواخت و تکراری رانندگی بدون تغییر می تواند منجر به آسیب و  نقص کمر و مفصلمی‌شود. در نتیجه ایجاد و داشتن تنوع در حرکات و استراحت منظم بین رانندگی می تواند از آسیب به مفاصل و ابتلا به آرتروز جلوگیری کند.

این بیماری آزار دهنده مشکل بسیاری رانندگان بوده و به همین دلیل در این مقاله به بررسی این بیماری و راه‌های درمان و پیشگیری ازآن می‌پردازیم.

بیماری آرتروز چیست؟

آرتروز نوعی بیماری مزمن و التهابی بوده که به مرور موجب تخریب غضروف و بافت مفاصل بدن می‌شود. بیماری آرتوز اغلب در مفاصلزانو، کمر و ستون فقرات ایجاد می‌شود و علائم آن نیز شامل موارد زیر است.

بیماری آرتروز معمولا موجب درد شدیدی در مفاصل شده که به مرور بیشتر هم می‌شود. همچنین آرتروز می‌تواند حرکت مفصل را مختلکرده و موجب محدود شدن آن مفصل و در نتیجه اندام شود.

افزایش خستگی و ضعف در مفصل ها و اندام، خشکی و اختلال عملکرد غضروف و حتی ایجاد صداهایی همچون تیک تیک نیز از علائمبیماری آرتروز است.

پیشگیری و درمان آرتروز

انجام ورزش منظم و  ورزشهای متوسط و گنجاندن آن در برنامه روزانه می‌تواند موجب تقویت عضلات و مفاصل شود.

حفظ وزن مناسب و جلوگیری از افزایش وزن می‌تواند فشار وارد بر مفاصل را کاهش دهد.

استراحت منظم و کافی بین رانندگی و سفرهای طولانی و کارهای روزانه نیز اهمیت زیادی دارد.

داشتن تغذیه سالم و مصرف مواد غذایی مغذی شامل ویتامین‌ها و مواد مغذی موجب تقویت مفاصل می‌شود.

در صورت ابتلا به بیماری آرتروز، لازم است تا با پزشک متخصص مشورت کنید. درمان آرتروز روندهای مختلفی از جمله داروها،فیزیوتراپی، تزریقات مفاصل و حتی جراحی جایگزینی مفاصل دارد.

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours