به گزارش کامیون نیوز – این سازمان تاکید کرده است که اولویت با کشنده هایی بوده که تا ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ قبض انبار شده اند و اعلام شده این سقف نیازبرای هر ردیف در سامانه گنجانده شود. اعلام شده که واردات تعداد ۲٫۰۰۰ دستگاه لازم است که نزدیک ۵٫۰۰۰ دستگاه همین الانداخل گمرکات است. متاسفانه می توان نتیجه گرفت که با همه اینها ثبت جدیدی برای کشنده صادر نخواهد شد. عدم اعلام شفاف اینمورد نیز به دلیل جلوگیری از افزایش قیمت کشنده در بازار می باشد. و درواقع یعنی حداقل برای سال جاری، ثبت جدیدی صادر نخواهدشد. کامیون های وارده بعد از ۲۸ مرداد نیز اگر با ثبت سفارش رسمی و معتبر وارد شده باشند، هیچ مانعی برای ترخیص نخواهندداشت و برای سایر کامیون های وارده بدون ثبت سفارش، فعلا تصمیمی گرفته نشده است.
اطلاعات بیشتر درباره واردات کامیون
مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ به گفته معاون محترم وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، به استناد قانون حداکثر استفاده ازتوان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی بدین وسیله نیاز حمل و نقل جاده ای کشور با توجه به درخواست سازمانراهداری و حمل و نقل جاده ای به شرح ذیل اعلام میشود.
۱–کشنده با بارگیر غیر ثابت به تعداد ۸۸.۱۹۶ دستگاه با سن بیش از مرز فرسودگی، ۱۴۰۰۰ تعداد دستگاه نیاز اعلام شده سازمان،۲۵۰۰۰ دستگاه برنامه تولید امسال و ۲۰۰۰ دستگاه نیاز واردات با احتساب خودروهای فرسوده و تنظیم بازار است.
۲–کامیون با بارگیر ثابت به تعداد ۱۳۲.۲۹۳ دستگاه با سن بیش از مرز فرسودگی، ۲۰۰۰۰ تعداد دستگاه نیاز اعلام شده سازمان،۱۳۰۰۰ دستگاه برنامه تولید امسال و ۷۰۰۰ دستگاه نیاز واردات با احتساب خودروهای فرسوده و تنظیم بازار است.
۳–اتوبوس برون شهری به تعداد ۷.۲۷۴ دستگاه با سن بیش از مرز فرسودگی، ۴۰۰۰ تعداد دستگاه نیاز اعلام شده سازمان، ۱۰۰۰دستگاه برنامه تولید امسال و ۳۵۰۰ دستگاه نیاز واردات با احتساب خودروهای فرسوده و تنظیم بازار است.
۴–مینی بوس به تعداد ۲۳.۶۰۵ دستگاه با سن بیش از مرز فرسودگی، ۱۰۰۰۰ تعداد دستگاه نیاز اعلام شده سازمان، ۱۵۰۰ دستگاهبرنامه تولید امسال و ۹۰۰۰ دستگاه نیاز واردات با احتساب خودروهای فرسوده و تنظیم بازار است.
۵–ون مسافری به تعداد ۵۰۰۰ دستگاه نیاز اعلام شده سازمان، ۷۰۰۰ دستگاه برنامه تولید امسال و ۲۰۰۰ دستگاه نیاز واردات بااحتساب خودروهای فرسوده و تنظیم بازار است.
اولویت با خودروهایی است که پیش از ابلاغ آیین نامه اجرایی بند (ص) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۸ وارد اماکن گمرکی شده اند.
به منظور تنظیم بازار خودرو، از محل سایر مصوبات واردات خودروهای تو نیز در دستور کار وزارت متبوع قرار دارد.
+ There are no comments
Add yours