به گزارش کامیون نیوز – در مقایسه با نسل قبل طراحی بیرونی این نسل، طراحی پویا تری دارد.
جلو پنجره و خطوط روی کابین طراحی جدیدی دارند، هر چند قالب اصلی اتاق همان اتاق مان است اما در نسل جدید شباهت هایبیشتری به کامیون مان TGX وجود دارد.
اتاق سقف بلند XXL ارتفاع بیشتر از دو متر دارد و در حالی که سقف بلندتر شده دو پنجره هم در کنار سقف اضافه شده تا نور پردازیبهتری را در اتاق شاهد باشیم.
در قسمت جلو پنجره یک طراحی پلکانی الماسی شکل(مانند سواری و شاسی بلند های چینی) با ترکیب قاب طلایی و جلو پنجره مشکیحسی از کمال طلبی و تجمل را در شما ایجاد می کند.
ظاهر چراغ ها اگر چه نسبت به قبل تغییر نکرده اما پیکر بندی داخلی آنها بسیار بهبود یافته و چراغ های LED جایگزین چراغ قبلیشده است.
اتاق این کامیون چینی جدید دارای همان رکاب سه پله است و صندلی راننده دارای سرد کن و گرم کن و انواع تنظیمات است صندلیشاگرد هم بادی و دارای قابلیت چرخش است.
بعد از ورود به کابین شاهد ارتقا اجزای کابین هستیم،فرمان و داشبورد تغییرات زیادی کرده است. وجود دو صفحه نمایش بزرگ باوضوح بالا چشم گیر است. ارتفاع داشبورد نیز کاهش پیدا کرده تا دید بهتری به راننده بدهد و داشبورد به سمت راننده متمایل شدهاست تا کار با آن راحت تر باشد.
فرمان نسبت به نسل قبل کمی کوچکتر شده است. طراحی کلید های روی فرمان هم شباهت زیادی به فرمان کامیون های مان نسل جدیددارد.
از طریق دو نمایشگر روی داشبورد با اندازه ی ۱۲ اینچ امکانات مناسبی در اختیار راننده قرار می گیرد. کیلس استارت و میز نهارخوری کمک راننده از دیگر ویژگی های نسل جدید است.
اگر چه سقف کامیون سیتراک جدید بلند تر شده اما کمد های آن نسبت به نسل قبل خیلی بزرگتر نیست. در قسمت عقب کابین هم دوتخت خواب وجود دارد.
متعلقات تعویض دنده و ترمز دستی و ترمز تریلر نیز از کنار صندلی راننده حذف شده است تا فضا برای استفاده از یخچال و کمد زیرتخت بهتر از قبل فراهم شود.
البته اتاق XXL به صورت سفارشی تولید می شود و کشنده های نسل جدید از نظر ارتفاع سقف به صورت پیش فرض مانند نسل قبلتولید می شوند.
موتور و گیربکس کامیون چینی جدید
نسل جدید سیتراک از موتور های MC13H که تکنولوژی مان آلمان در آنها استفاده شده برخوردار است.
این موتور سیزده لیتری توان تولید ۵۷۰ اسب بخار قدرت و ۲۶۰۰ نیوتون متر گشتاور را دارد.
گیربکس زد اف ترکسون نسل چهار که از تکنولوژی طراحی یک پارچه بلوک مستقیم استفاده میکند و دارای ریتاردر هیدرولیکی است.
دیفرانسیل
دیفرانسیل چهار بالن با میل موج گیر و هفت هشتی عمودی مانند نسل قبل در این کامیون هم موجود است.
شاسی
مانند نسل قبل از شاسی مان که بسیار مستحکم است استفاده شده است و سیم کشی ضد سایش در درون شاسی قرار گرفته است.
سیستم ترمز
در هر دو محور جلو و عقب از ترمز های دیسکی استفاده شده است.
اما در تیپ های جفت محور ترمز دیسکی به صورت سفارشی نسبت می شود.
آپشن ها و تجهیزات
ورود بدون کلید،کیلس استارت،سنسور نور و باران،خط خوان،ترمز اضطراری ،سیستم تشخیص خواب آلودگی راننده،دوربین ۳۶۰درجه،تعدادی از آپشن های نسل جدید کامیون سیتراک است.
در پایان به نظر شما شرکت پیلسان چه زمانی نسل جدید کشنده سیتراک را به بازار ایران ارایه می کند؟
+ There are no comments
Add yours