به گزارش کامیون نیوز – این تست بخشی از پروژه بهره وری باتری برای کامیون های پایدار (BEST) است که توسط دفتر فناوری خودرو وزارت انرژی ایالاتمتحده حمایت می شود.
دو کامیون الکتریکی ولوو سری VNR با پیکربندی شش باتری و برد ۲۷۵ مایل (۴۴۰ کیلومتر) در این آزمایشها برای کمک به درکعملکرد در مواجهه با مسیرها، زمین و جادهها و بارهایی با وزنهای مختلف استفاده خواهند شد.
شرکت لجستیک مورفی و شرکت مواد غذایی HEB مسیرهای بیش از ۲۵۰ مایل (۴۰۰ کیلومتر) در روز را که با شارژ کامل کامیونشروع میشود و تا پایان با حدود ۱۰ درصد شارژ برمیگردد را دنبال میکنند.
کمپانی ولوو با دانشگاه مینهسوتا، مورفی لجستیک، و HEB Grocery همکاری میکند تا مدلهای کامیونهای الکتریکی سری VNR رادر دماهای شدید به سرعت بالا مجهز کند.
کیت برندیس، معاون راهحلها و مشارکتهای سیستمی گروه ولوو، در بیانیهای گفت: این پروژه تحقیقاتی گامی حیاتی برای اطمینان ازکارایی و قابلیت اطمینان کامیونهای برقی باتری کلاس ۸ بدون توجه به عوامل محیطی است. انتظار میرود نتایج این آزمایش اعتمادناوگان را به قابلیت اطمینان و عملکرد کامیونهای الکتریکی ولوو VNR در تمام شرایط آبوهوایی تقویت کند و در عین حال راحتی موجودرا برای رانندگان فراهم کند.
سیستم گرمایش و سرمایش اختصاصی سیستم و مدیریت حرارتی باتری یکپارچه برای کمک به بهینهسازی محدوده باتری که تحت تأثیردماهای شدید قرار نگیرد برای کامیون الکتریکی ولوو VNR طراحی شده است.
سیستم مدیریت انرژی
این دانشگاه همچنین یک سیستم مدیریت انرژی هوشمند ایجاد کرده است تا به ناوگان کمک کند تا متوجه شوند سبک رانندگی چگونهمیتواند بر برد تأثیر بگذارد، از مسیرهای کم مصرف استفاده کند و هزینه و زمان مورد نیاز برای شارژ باتری در مسیر را کاهش دهد. الگوریتم یادگیری آن رانندگان را در مورد باره موجود خود و الزامات شارژ بر اساس میزان بار و دمای محیط مطلع می کند. و در حالحاضر به شرکت لجستیک مورفی و شرکت HEB کمک کرده تا محدوده موجود را تا ۲۰٪ افزایش دهند.
همکاری در پروژههای تحقیقاتی که تأثیر مستقیمی بر دوام کامیونهای الکتریکی باتریدار در آب و هوای شدید خواهد داشت، فرصتفوقالعادهای را برای اساتید و دانشجویان این دانشگاه فراهم میکند تا نه تنها به نقشی که تحقیق و توسعه در صنعت ایفا میکند،آگاهی پیدا کنند بلکه با نمونه های کاربردی و واقعی در پروژه کار کنند.
ویلیام نورتروپ، پروفسور مهندسی مکانیک و مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی موتور توماس ای مورفی در دانشگاه مینهسوتا گفت: بیشترآزمایشها در گذشته در یک محیط آزمایشگاهی بوده است، اما اکنون ما با دو ناوگان برای بهبود کارایی مسیر در دنیای واقعی وبهرهوری راننده برای اعتبارسنجی دادهها و نرمافزارمان کار میکنیم.”
+ There are no comments
Add yours