ویژگی‌های ماشین حمل مواد غذایی چیست؟

به گزارش کامیون نیوز – همچنین افرادی که قصد دارند به این عرصه وارد شده و یا ویزیتوری مواد غذایی را بر عهده بگیرند، شاید بد نباشد تا شرایط به‌کارگیری ماشین حمل مواد غذایی و همچنین ویژگی‌هایی که یک ماشین مواد غذایی باید داشته باشد آشنا شوند. چرا که بهترین روش حمل و نقل مواد غذایی حمل با ماشین مواد غذایی است.

خودروهای مناسب برای حمل مواد غذایی کدام است؟

از خودروهای مختلفی برای حمل بار مواد غذایی می‌توان بهره‌مند شد. تنها نکته‌ای که وجود دارد این است که خودرو مدنظر، باید دارای یخچال یا اتاق یخچال دار باشد. به همین دلیل، می‌توان از انواع وانت یخچالی، نیسان یخچال دار، خاور یخچال دار و حتی کامیون‌های یخچال دار استفاده نمود. اما این‌که از کدام‌یک از این خودروها جهت حمل مواد غذایی استفاده کنیم، تا حدود زیادی بسته به نوع بار و همچنین حجم آن دارد. درصورتی‌که قصد جابه‌جایی میزان مواد غذایی زیادی داشته باشید که وزن آن بیشتر از ۶ تن باشد، احتمالاً باید از کامیون یخچال دار استفاده کنید. از ۳ تا ۶ تن را می‌توان با خاور حمل کرد و حمل بار زیر ۳ تن با نیسان و بار کمتر از ۱ تن با وانت انجام می‌گیرد.

البته همان‌طور که گفتیم نوع بار نیز می‌تواند در انتخاب خودرو مؤثر باشد. برای مثال، شاید بار شما، گوشت گوسفند باشد و لازم باشد تا آن را درون ماشین حمل مواد غذایی از یک جسم آویزان کنید. طبیعتاً در موارد شبیه به این، انتخاب نیسان کار منطقی نیست، حتی اگر وزن بار خیلی زیاد نباشد.

همچنین مسافتی که قرار است طی شود نیز می‌تواند در انتخاب خودرو مؤثر باشد. به‌عنوان‌مثال، درصورتی‌که قرار است مواد غذایی فاسدشدنی را به شهر دوری ارسال کنید، استفاده از ماشین‌های بزرگ‌تر نظیر خاور و یا کامیون یخچال دار بهتر است.

شرایط ماشین های حمل مواد غذایی چیست؟

شرایطی وجود دارد که می‌تواند به شما این اطمینان را بدهد که یک خودرو حمل بار مواد غذایی با تمامی استانداردها همراه بوده و می‌توان حمل بار خود را به آن سپرد. این ویژگی‌ها که شامل ویژگی راننده و همچنین خودرو می‌شود، به شرح زیر است.

  • رعایت بهداشت، از مهم‌ترین نکاتی است که راننده حمل کننده مواد غذایی باید به آن پایبند باشد. به همین دلیل، به‌جز شخص راننده، باید از ورود افراد متفرقه به محیط یخچال جلوگیری شود. همچنین خود راننده نیز باید بهداشت لازم برای ورود به محیط یخچال را رعایت نموده و از اقلامی مثل پوشش برای کفش استفاده کند.
  • باید سیستم کنترل دمای یخچال در خودرو سالم باشد. به شکلی که راننده بتواند به‌راحتی دمای درون یخچال را کنترل کند. همچنین سالم بودن دماسنجی که در محفظه یخچال وجود دارد، الزامی است.
  • لازم است تا قبل از بارگیری، برای ضدعفونی کردن و استریل کردن محیط یخچال، اقدامات لازم انجام شده باشد.
  • راننده نباید از خودرو حمل بار مواد غذایی، برای حمل بارهای دیگر استفاده کند.

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours