مشخصات فنی اکتروس ۱۸۴۳

به گزارش کامیون نیوز – کمپانی تولید خودرو مرسدس بنز یکی از شرکت‌هایی است که همواره تحولات نوینی را در صنعت خودروسازی به وجود آورده است. مرسدس بنز سال‌ها است که فعالیت خود را در عرصه خودروسازی جشن می‌گیرد. بنز را می‌توان اولین کارخانه خودروسازی دنیا به شمار آورد که از سال‌ها پیش گام‌های ابتدایی در راستای بنیان گذاری آن برداشته شد.

پیشینه شرکت تولید کننده اکتروس ۱۸۴۳

در این بخش به اختصار پیشینه شرکت تولید کننده اکتروس ۱۸۴۳ یعنی بنز را بررسی می‌کنیم. این برند آلمانی تبار توسط فردی به نام کارل بنز و رقیبش دایملر بنیان گذاری شد. از زمان‌های گذشته تا به امروز این شرکت طیف وسیعی از محصولات شامل خودروهای لوکس، کامیون‌ها، ون‌ها، اتوبوس‌ها و… را تولید و به بازار عرضه کرده است. شرکت بنز در عرصه پر رقابت خودروسازی همواره سطح فروش بالایی داشته و از رقبای خود پیشی گرفته است. همان‌طور که گفتیم این کمپانی در سال ۱۹۲۶ پایه گذاری شد و در طول زمان تحولات عظیمی پیدا کرد. بعد از دوران جنگ جهانی که کسب و کارها دچار آسیب‌های فراوانی شدند، فقط شرکت‌هایی سرپا ماندند که از توان مالی خوبی برخوردار بودند.

شرکت بنز

به همین جهت خیلی از شرکت‌ها برای اینکه از بین نروند مجبور بودند که با شرکت‌های دیگر ادغام شوند. در سال ۱۹۲۶ کارخانه‌های دایملر و بنز نیز دچار بحران‌های مالی شده و یک برند جدید خلق کردند. آن‌ها این برند جدید را دایملر-بنز نامیدند. پس از ادغام، این برند سرانجام توانست اولین طیف از محصولات مشترک را وارد بازار کند. در آن زمان توجه زیادی به بحث تبلیغات محصولات معطوف و همین موضوع هم زمینه ساز مورد استقبال قرار گرفتن محصولات شد. کمپانی بنز در طول دهه ۳۰ میلادی محصولی را ساخت که به شدت توجه هیتلر را به سوی خود جلب کرد. این محصول بنز مدل ۷۷۰ بود و شیشه ضد گلوله داشت.

خرید بنز

ویژگی‌های بنز اکتروس ۱۸۴۳

در این قسمت از نوشتار به بررسی اکتروس ۱۸۴۳می‌پردازیم. بنز اکتروس ۱۸۴۳ یکی از ماشین‌های محبوب است که در داخل ایران نیز جایگاه خوبی در میان مردم پیدا کرده است. این ماشین در سال‌های اخیر از طریق واردات در بازار ایران موجود شد. با گذشت مدتی نیز شرکت ایران خودرو دیزل قراردادی را با دایملر آلمان در زمینه تولید بنز اکتروس و بنز اکسور منعقد کرد. تفاوت‌های جزئی ظاهری را می‌توان نشانه‌ای برای تشخیص ماشین‌های وارداتی و غیر وارداتی به شمار آورد. برای مثال نسخه‌های مونتاژی بنز اکتروس ایران خودرو دیزل سپرشان همرنگ با بدنه نیست.

نسل اول بنز اکتروس همان اکتروس ۱۸۴۳ است که از دو پیشرانه ۶ سیلندر و ۸ سیلندر به همراه گیربکس‌های ۱۶ سرعته دستی و نیمه اتوماتیک برخوردار است. معمولا کامیون‌هایی که در داخل ایران موجود هستند، گیربکس نیمه اتوماتیک دارند. چرخ‌های بنز اکتروس نسل اول به شکل تک محور یا ۴*۲ می‌باشد. پیشرانه نصب شده در بنز اکتروس ۱۸۴۳ از نوع شش سیلندر است و تقریبا دارای ۱۱ لیتر حجم می‌باشد. این پیشرانه گازوئیل را با استانداردی معادل با یورو ۲ می‌سوزاند. این بنز برای حمل بارهای سنگین گزینه مناسبی است. زیرا به کمک آن می‌توان حدود ۲۵ تن بار را حمل و جا به جا کرد.

کمپانی بنز

خرید بنز اکتروس ۱۸۴۳

متاسفانه در شرایط فعلی خرید بنز اکتروس ۱۸۴۳ با سختی زیادی همراه است. زیرا قیمت‌های بازار به شدت نجومی هستند. به همین جهت باید ماشین‌هایی را که دارای چندین سال کارکرد هستند، تهیه نمود. یکی از رقبای اصلی اکتروس ۱۸۴۳ در بازار کشنده‌های بنز اکسور است. در حال حاضر بنز‌های اکتروس ۱۸۴۳ دارای کارکرد بالایی هستند. به همین جهت هم ممکن است هر کدام از آن‌ها تجربه تصادف را دارا باشند. معمولا ماشین‌های تعمیری در برخی از قسمت‌ها مثل اتاق مورد بازسازی قرار گرفته اند.

به طور کلی از گذشته تا به امروز چهار نسل مختلف از مرسدس اکتروس وارد بازار شده است‌. در مورد نسل اول این خودروها که همان اکتروس ۱۸۴۳ است توضیحاتی را ارائه کردیم. نسل دوم بنز اکتروس، در طی سال‌های ۲۰۰۳ الی ۲۰۰۸ تولید شد و به mp2  موسوم است. ظاهر این خودروی نسل دوم شباهت زیادی به بنز اکسور دارد. نسل دوم بنز اکتروس را می‌توان در بازار خودروی داخل کشور پیدا کرد. در طی سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ نیز نسل سوم بنز اکتروس با مدل جدیدی تولید و در بازار عرضه شد. ما در این بخش قصد داریم ویژگی‌های نسل سوم اکتروس مرسدس بنز را بررسی کنیم.

نسل سوم اکتروس

نسل سوم اکتروس از همان ابتدای کار که وارد بازار شد عملکرد بسیار موفقی داشت. این موفقیت به حدی بود که در سال ۲۰۰۹ مرسدس بنز عنوان کامیون برتر را برای بار سوم به دست آورد. در طراحی نسل سوم اکتروستعداد خطوط حین طراحی بدنه نسبت به نسل قبلی کمتر ولی پهنای این خطوط در مقایسه با نسل قبلی بیشتر است. مرسدس بنز همیشه نوآوری های چشمگیری را در محصولات نسل جدید خود به نمایش می‌گذارد. مرسدس بنز نسل سوم دارای موتورها نسل جدید و گیربکس تمام اتوماتیک است. از ویژگی‌های اکتروس نسل سوم تجهیزات قابل توجه آن می‌باشد.

صنعت خودروسازی

مزیت‌های اکتروس نسل سوم در مقایسه با اکتروس نسل اول

نسل سوم اکتروس دارای سیستم رادار خط خوان، سیستم کروز کنترل تطبیقی و ترمز اضطراری، سیستم شیشه شور چراغ و… است. اکتروس نسل سوم دارای سیستم تهویه اتوماتیک و دستی می‌باشد و سیستم صوتی تصویری اصلی مرسدس بنز بر روی آن نصب است. مقدار نور چراغ‌های جلو با توجه به شدت نور محیط و جاده تنظیم می‌شوند. سیستم هشدار و جلوگیری از قیچی شدن از دیگر آپشن‌های این بنز است. کامیون‌های نسل سوم اکتروس دارای سیستم بادی اتوماتیک صندلی راننده هستند که سیستم با توجه به وزن راننده تنظیم می‌شود‌. کابین اکتروس نسل سوم از نوع بیگا اسپیس است. که جزء سایزهای خیلی بزرگ به شمار می‌رود. کابین این کامیون از دو تخت خواب و صندلی بادی تشکیل شده است. دو صندلی بادی داخل کابین امکان چرخش در جهت وسط کابین را دارند.

تنظیم آینه‌های این کامیون به صورت برقی است و این سیستم برای آینه‌های هر دو طرف پیش بینی شده است. کابین این کامیون دارای بخاری می‌باشد و به کمک کلیدهای جلو و کلیدهای انتهای کابین می‌توان آن را تنظیم کرد. شدت نور چراغ‌های کابین، بالا یا پایین بردن شیشه‌ها، قفل یا باز بودن درب‌های ماشین و… با کلیدهای انتهایی کابین در قسمت کناری تخت تنظیم و انجام می‌شوند. سیستم تعلیق این کامیونت نیز طراحی خاصی دارد. محور عقب بادی است و امکان تنظیم ارتفاع را به صورت دستی و اتوماتیک فراهم می‌کند. بعلاوه محور جلو هم دارای سیستم تعلیق بادی است که امکان تنظیم آن در ارتفاع مورد نظر به هر دو شکل دستی و اتوماتیک وجود دارد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی نمودیم هر آنچه در خصوص اکتروس۱۸۴۳ لازم است بدانید را با شما در میان بگذاریم. در ابتدای بحث نیز راجع به پیشینه شرکت بنز که امروزه یکی از بزرگترین قطب‌های تولید خودرو به شمار می‌رود سخن گفتیم. باید بدانید که در دنیای امروز حمل و نقل و انتقال بار به کمک کامیون‌ها رونق زیادی گرفته است. به همین جهت هم شرکت‌ها همواره محصولات باکیفیت را برای تامین این نیاز روز جامعه تولید و وارد بازار می‌کنند‌. در این میان اکتروس ۱۸۴۳ به عنوان یکی از کامیون‌های محبوب و کاربردی در داخل کشور فعالیت می‌کند‌.

مطالب بیشتر

مطالب بیشتر

+ There are no comments

Add yours